M-97 Tours / Sve ono o čemu ste maštali

ADVENT U ZAGREBU

ZAGREB - IKEA - CROATIA OUTLET

21.12.2019 - 22.12.2019

 

Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja.

PROGRAM PUTOVANJA:

21.12.2019. SARAJEVO-ZAGREB

Okupljanje grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 03:00  i polazak prema Zagrebu. Slijedi voŽnja kroz BiH i Hrvatsku sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Planirani dolazak u Zagreb je u jutarnjim satima. Po dolasku u Zagreb slijedi slobodno vrijeme ili fakultativni obilazak grada u pratlji lokalnog vodića: trg kralja Tomislava, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, park Zrinjevac, trg bana Jelačića, katedrala, pijaca Dolac, kamenita vrata, trg svetogMarka, crkva svetog Marka, Sabor, Banski dvori, skupština grada, Cvjetni trg, hrvatsko nacionalno pozorište…   ,a nakon toga uživanje u Zagrebačkom Adventu. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju Vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Okupljanje grupe u dogovreno vrijeme i vožnja prema hotelu. Po dolasku u hotel slijedi prijava i slobodno vrijeme. Noćenje.

22.12.2018. ZAGREB – IKEA – SARAJEVO

Doručak. Odjava iz hotelskih soba u 10:00 i vožnja prema shopping centru IKEA i shopping centru Designer Outlet Croatia. Slobodno vrijeme za  shopping do 15:00. Slijedi okupljanje grupe i vožnja prema Sarajevu kroz Hrvatsku i BiH sa usputnim pauzama prema potrebi grupe. Planirano vrijeme dolaska u Sarajevo je izmjedu 21:00 i 22:30h.

CIJENA:  115,00 KM za rezervacije do 22.11.2019.

125,00 KM za ostale rezervacije

 

*** SA UPLATOM AVANSA PUTNIK PRIHVATA OPŠTE USLOVE PUTOVANJA

**MOLIMO DA PAŽLJIVO PROČITATE PROGRAM PUTOVANJA I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA, JER ONI ČINE SASTAVNI DIO UGOVORA O PUTOVANJU, I OBAVEZUJUĆE SU ZA OBJE UGOVORNE STRANE.

***SVAKI PUTNIK JE DUŽAN DA POTPIŠE UGOVOR O PUTOVANJU (MOŽETE POTPISATI I POSLATI PUTEM MAILA) I POSLATI SLIKU PRVE STRANE PASOŠA PUTEM MAILA, VIBER BROJA ILI LIČNO U NAŠIM PROSTORIJAMA U ROKU OD 48H NAKON POTPISIVANJA UGOVORA

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz autobusom na relaciji Sarajevo – Zagreb – Sarajevo
  • Noćenje u hotelu „I“ ili slićnom – usluga noćenje sa doručkom
  • Odlazak u shoping centre IKEA i Designer Outlet Croatia
  • Usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja – minimalno 30 prijava
  • Troškove organizacije i rezervacije

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • Putnicko zdravstveno osiguranje 4 KM, osobe starije od 60 godina plaćaju 8 KM.
  • Fakultativni obilazak Zagreba – 10 € po osobi (minimalno 20 prijava)
  • Ulaznice u muzeje i druge objekte od interesa
  • Individualne troškove