BEČ - SHOPPING

24.01.2020.-26.01.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Glavni mjesec za kupovinu sa najvećim sniženjima, u Beču, (gdje zaista mozete pronaci stvari i do 70% jeftinije, nezavisno od brenda) je januar . U januaru se prodaje jesenja/zimska kolekcija koja se reklamira od septembra. Zimsko snizenje pocinje vec poslije katolickog Bozica (posle 25.12.) i do Nove godine mozete vidjeti vec velike natpise snizenja do 30%. Poslije Nove godine ce snizenja da se „podignu“ na 50% do 70%.

DESIGNER OUTLET PARNDORF najveći je tržni centar u Centralnoj Evropi. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za djecu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka…

 

1. i 2. dan – SARAJEVO –SHOPPING CENTAR PARNDORF – BEČ

Okupljanje putnika ispred Zemaljskog Muzeja i polazak autobusa u 21.00h. Putovanje kroz BiH, noćna vožnja kroz Hrvatsku, i Austriju uz usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Slijedi odlazak do shoping centra Parndorf, koji je jedan od največih Outlet centara u Centralnoj Evropi. Slobodno vrijeme za shopping do 14:00. Po dolasku u hotel slijedi prijava i slobodno vrijeme. Nocenje.

3.dan BEČ  –  BRATISLAVA –  BOSNA I HERCEGOVINA

 

Doručak. Nakon čega slijedi check out iz hotela i slobodno vrijeme ili fakultativni  obilazak grada:  Stefan plac, Katedrala sv. Stefana, Anker sat, gradske zidine, Hofburg, Bundeskanzleramt… Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i vožnja prema shoping centru u Bratislavi. Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima polazak iz Bratislave i vožnja kroz Mađarsku, Hrvatsku… Dolazak u BiH u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

CIJENA ARANŽMANA : 149,00 KM

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz autobusima visoke turističke klase na relaciji
  • Sarajevo – Beč – Bratislava – Sarajevo
  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3/4* u Beču u dvokrevetnim I trokrevetnim sobama
  • Usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja 
  • Troškove organizacije i rezervacije

 

CIJENA ARANZMANA NE UKLJUČUJE

  • Fakultativni izlet Beč 15€   ( Da bi se realizovao fakultativni izlet potrebno je minimalno 25 prijava. U slučaju nedovoljnog broja prijava agencija zadržava pravo otkaza fakultativnog izleta
  • Eventualne ulaznice za muzeje i druge objekte od interesa 
  • Doplatu za 1/1 (jednokrevetnu sobu) – 60 KM
  • PZO osiguranje 6 KM, osobe starije od 60 godina plačaju 12 KM

*** OBAVEZNO PROVJERITI DATUM VAŽENJA PASOŠA – MINIMALNO 90 DANA OD DANA ULASKA U ZEMLJE EU