Putovanje u barcelonu
Putovanje u barcelonu
Putovanje u barcelonu
pUTOVANJE U BARSELONU AVIONOM

BARCELONA

+ FRANCUSKA + ANDORA

22.11.2020.-26.11.2020. -AVIONOM IZ DUBROVNIKA-

Iskoristite jedinstvenu priliku da posjetite jedan od najljepših evropskih gradova, Barcelonu.
Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Pripremite se za mnoga iznenađenja, jer Barcelona jedva čeka da je otkrijete!

1.dan (22.11.2020.) SARAJEVO – DUBROVNIK – BARCELONA

Okuplanje grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 06:00 i polazak prema Dubrovniku. Vožnja kroz BiH i Hrvatsku. Dolazak na aerodrom u Dubrovniku. Check inn na avion i let na relaciji Dubrovnik – Barcelona U 14:30. Dolazak u Barcelonu u 16:55. Nakon slijetanja i preuzimanja prtljaga, slijedi transfer do hotela i smještaj u isti. Nakon smještaja, slijedi slobodno vrijeme za odmor a nakon toga odlazak u šetnju pješačkom zonom La Rambla, ulicom za koju je Lorca tvrdio da “ne bi smjela imati kraj”, šarolikom, bučnom i živopisnom mjestu koje najbolje opisuje duh Barcelone, grada koji zna raditi, ali i zabavljati se.. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan (23.11.2020.) BARCELONA
Doručak. Panoramski obilazak grada ( fakultativno) gdje cete vidjeti sve najbolje i najljepše sto Barcelona nudi. Obilazak počinjemo posjetom fudbalskom hramu Nou Camp, nakon čega idemo u obilazak sljedećih znamenotosti: Placa Espanya, „Špansko selo“ (bez ulaznice), Olimpijski stadion, Monžuik ( slobodno vrijeme za razgledanje na Monžuiku), Palaca de Pau (Kolumbov trg), Sagrada Familia, Korida, toranj Agbar, Triumfalna kapija, park de la Citadella, Cassa Mila i Cassa Batllo… Nakon panormskog obilska grada, slijedi slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Slobodno veče. Noćenje

3.dan (24.11.2020.) BARCELONA – MONSERAT
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak do najpoznatijeg planinskog lanca Katalonije, Montserrata. Vozite se željeznicom do vrha planina, divite se zadivljujućim prirodnim krajolicima, posjetite lokalni manastir i saznajte o ovom mjestu bogatom istorijom. Povratak u hotel i noćenje.

4.dan ( 25.11.2020.) BARCELONA + FRANCUSKA + ANDORA
Doručak. Slobodno vrijeme za shopping, ili istraživanje grada; Predlažemo fakultativni izlet u Francusku i Andoru. Pridružite nam se na ovom izletu iz Barcelone koji vas vodi u jos 2 drzave u samo jednom danu. Uživajte u srednjovjekovnom gradu Bagà u ranim jutarnjim satima, ručajte u Francuskoj i kupujte u Andori, a zatim se uputite u Španjolsku, prolazeći pored čuvenog Montserrata.  Povratak u hotel i noćenje.

5. dan (26.11.2020.) BARCELONA – DUBROVNIK – SARAJEVO
Doručak. Slijedi check out iz hotela i transfer na aerodrom. Let na relaciji Barcelona – Dubrovnik u 12:30. Po slijetanju u Dubrovnik, slijedi transfer do Sarajeva. Planirani dolazak u Sarajevo u vecernjim satima.

CIJENA:

749 KM za prvih 5 rezervacija 

799 KM za rezervacije do 30.04.2020.

Cijena za ostale rezervacije 899 KM

*** SA UPLATOM AVANSA PUTNIK PRIHVATA OPŠTE USLOVE PUTOVANJA

**MOLIMO DA PAŽLJIVO PROČITATE PROGRAM PUTOVANJA I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA, JER ONI ČINE SASTAVNI DIO UGOVORA O PUTOVANJU, I OBAVEZUJUĆE SU ZA OBJE UGOVORNE STRANE.

***SVAKI PUTNIK JE DUŽAN DA POTPIŠE UGOVOR O PUTOVANJU (MOŽETE POTPISATI I POSALTI PUTEM MAILA) I POSLATI SLIKU PRVE STRANE PASOŠA PUTEM MAILA, VIBER BROJA ILI LIČNO U NAŠIM PROSTORIJAMA U ROKU OD 48H NAKON POTPISIVANJA UGOVORA

Kartično plačanje :
Jednokratno – cijena se uvečava za 3 %
Do 6 mjesečnih rata – cijena se uvečava za 6 %
Od 7 – 12 mjesečnih rata cijena se uvečava za 9%

 

*REZERVACIJA PODRAZUMIJEVA UPLATU AVANSA U IZNOSU OD 40%.

 CIJENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusom na relaciji Sarajevo – Dubrovnik – Sarajevo (klima, TV, Video, audio)
 • Avio karta na relaciji Dubrovnik – Barcelona – Dubrovnik
 • Transfer od aerodroma do hotela i nazad
 • 4 noćenja sa doručkom u ½ I 1/3 (dvokrevetnim I trokrevetnim sobama) u hotelu sa 3* u Barceloni. – centralno lociran.
 • Kompletnu organizaciju putovanja uz pratioca putovanja uz minimalno 15 prijavljenih osoba.
 • ručna prtljaga do 10 kg. – dodatna torba koja ide u prtljazni prostor se placa 50 KM po smijeru.

 

 CIJENA ARANZMANA NE UKLJUČUJE: 

 • Eventualne ulaznice za muzeje i objekte od interesa, karte za gradski prevoz
 • Fakultativne izlete: cijene ce biti naknadno objavljene.
 • Doplatu za 1/1 (jednokrevetnu sobu) – 200 KM
 • Putnicko zdravstveno osiguranje 10 KM, osobe starije od 60 godina plaćaju 16 KM.
 • Boravišnu taksu, plaća se na recepciji hotela, prilikom prijave u sobe – 3€ za cijeli period boravka – po osobi

NAPOMENE:                                                                                                   

 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost polaznog i odredišnog aerodroma) koji u sezoni mogu biti otežani.
 • Raspodjelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Slike soba u katalogu ili na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smještaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike.
 • Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštečen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prijevozniku.
 • Fakultativni izleti nisu obavezan dio programa i zavise od broja prijavljenih putnika
 • M-97 tours ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.

Za putovnje vrijede opšti uslovi putovanja Putničke agencije M-97 d.o.o. Sarajevo.

Kalkulacija radjena na minimalno 15 prijavljenih putnika.