KOPENHAGEN - M97 Tours
Danska, Hovedstaden, Copenhagen

KOPENHAGEN

+
od KM 749 649

Europska putovanja

Jesenja putovanja

4 dana

Danski glavni grad Kopenhagen najbolji je grad za kratko putovanje, barem prema glasovima na Lonely Planetu. A mi bismo se sasvim složili s njima. 

Kopenhagen je grad koji nudi puno toga za vidjeti, bez obzira jeste li tip putnika kojeg zanimaju kultura i arhitektura, gastro delicije, dizajn i moda ili možda biciklizam i hipsteraj.

Itinerer

1
1

SARAJEVO - KOPENHAGEN

Okupljanje putnika na aerodromu Sarajevo u 16:45 i prijava na let za Kopenhagen. Let za Kopenhagen je u 16:45. Planirano vrijeme slijetanja u Kopenhagen je u 19:20, nakon ćega slijedi transfer do hotela. Prijava u sobe i noćenje.

2
2

KOPENHAGEN

Slobodno vrijeme ili fakultativni razgled grada. : Rådhuspladsen - Gradska vijećnica, ulica Amagertorv, Christiansborg - sjedište danskog parlamenta i vrhovnog suda, stara burza, Nyhavn – najslikovitiji dio Kopenhagena, sa šarenim zgradama i mnoštvom kafića i restorana, gdje je velik dio svog života proveo i H.K.Andersen, Amelienborg - zimska rezidencija danske kraljevske obitelji. Nastavak razgleda do Kastelleta, jedne od najbolje očuvanih obrambenih utvrda u sjevernoj Europi, a danas javni park ispred kojeg se na morskoj hridi nalazi statua možda najpoznatije stanovnice Kopenhagena – Male sirene. Posjet Nyboder ulici s dugim nizom prepoznatljivih žutih kuća iz 17. i 18. stoljeća, koje su nekoć služile kao smještaj za pomorce, te šetnja do velebnog dvorca Rosenborg, nekad ljetne rezidencije kraljeva, a danas muzeja u kojem se čuvaju krunski dragulji. Slobodna večer za samostalno istraživanje grada. Predlazemo Vam odlazak na krstarenje kanalima Kopenhagena. Povratak u hotel i noćenje.

3
3

KOPENHAGEN - HELSINGOR - KOPENHAGEN

Doručak. Predlažemo fakultativni izlet vozom prema sjeveru Danske do grada Helsingøra, udaljenog od Kopenhagena 45 minuta vožnje. Posjet Kronborgu, jednom od najpoznatijih dvoraca na svijetu zahvaljujući W. Shakespeareu, koji je radnju svoje najpoznatije tragedije „Hamlet“ smjestio upravo u ovaj dvorac, sagrađen u 15. stoljeću. Danas se dvorac nalazi pod zaštitom UNESCO-a; svake godine se u dvorištu dvorca izvodi „Hamlet“, još od davne 1937. Predlažemo i posjet Pomorskom muzeju (M/S Museet for Søfart), te šetnju šarenim uličicama Helsingøra. Slobodno vrijeme za ručak te povratak vozom u Kopenhagen. U poslijepodnevnim satima predlažemo posjet u najstarijem zabavnom pšarku u Evropi - Tivoli. Noćenje.

4
4

KOPENHAGEN - MALMO - KOPENHAGEN - SARAJEVO

Dorucak. Odjava iz hotelskih soba i slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Predlažemo izlet vozom u susjednu Švedsku, preko Oresundskog mosta, najdužeg kombiniranog most-tunela u Europi. Nakon 35-minutne vožnje slijedi šetnja Malmöom, koji je sve do 17. st. bio dio Danske. Danas Malmö uspješno spaja tradiciju i burnu povijest sa suvremenim načinom života. Jedna od znamenitosti grada je toranj Turning Torso, spektakularni vijugasti neboder, koji je sa svojih 190 metara najviša zgrada Skandinavije. Povratak vozom u Kopenhagen do 16h. Odlazak do hotela, preuzimanje prtljage i tzransfer na aerodrom, Po dolasku na aerodrom, slijedi prijava na let za Sarajevo. Let za Sarajevo je u 19:55. Planirano vrijeme slijetanja u Sarajevo je u 22:15.


KRAJ PUTOVANJA

Rezerviši svoj odmor

1. Odaberite polazak

 • petak

  04.11.

  3 noćenja
  od KM 749
  od KM 649
noćenja
KM --

Cijena ukljućuje

 • POVRATNU AVIO KARTU NA RELACIJI SARAJEVO - KOPENHAGEN - SARAJEV O
 • RUČNA PRTLJAGA 
 • HOTELSKI SMJESTAJ NA BAZI 2 NOCENJA SA DORUČKOM U HOTELU SA 3* /  4*
 • TRANSFER OD AERODROMA DO HOTELA I OD HOTELA DO AERODROMA
 • ORGANIZACIJU PUTOVANJA
 • PRATIOCA PUTOVANJA

Cijena ne ukljućuje

 • PUTNIČKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE 10  KM PO OSOBI
 • OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA 25 KM
 • DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU 220 KM
 • FAKULTATIVNI IZELTI: ( kOPENHAGEN - 25 € /HELSINGOR - 60 € /  MALMO - 40 €
 • INDIVIDUALNE TROŠKOVE
 • BORAVIŠNA TAKSA

Napomena

Minimalan broj osoba za realizaciju izleta je 15