ADVENT U BARCELONI - M97 Tours
Španjolska, Catalonia, Barcelona

ADVENT U BARCELONI

+ +

Europska putovanja

Advent putovanja

5 dana

Advent u Barceloni odlična je ideja za bijeg od hladne zime. Iskoristite jedinstvenu priliku da posjetite jedan od najljepših evropskih gradova, Barcelonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Pripremite se za mnoga iznenađenja, jer Barcelona jedva čeka da je otkrijete!HIGHLIGHTS

 • LA RAMBLA
 • MAGIČNE FONTANE
 • SAGRADA FAMILIA
 • GOTIČKA ČETVRT
 • PARC GULELL ....

Itinerer

1
1

SARAJEVO - PODGORICA - BARCELONA

Polazak iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima i prevoz na relaciji Sarajevo - Podgorica. Po dolasku na aerodrom u Podgorici, slijedi prijava na let i pasoska kontrola, te let na relaciji Podgorica - Barcelona u 16:0. Planirano vrijeme slijetanja u Barcelonu je u 18:30. Po slijetanju u Barcelonu, slijedi transfer do hotela i smještaj u isti. Slobodno vrijeme. Zajednička šetnja i upoznavanje okoline hotela. Noćenje.

2
2

BARCEONA

Nakon doručka, odlazak u fakultativni razgled grada, javnim prijevozom i pješice: Plaza Catalunia, Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi sa spletom uskih krivudavih uličica i katedralom iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike, prošetat ćemo Ramblom, najživljom gradskom avenijom, zajedno ćemo posjetiti živopisnu gradsku tržnicu „La Boquería“ poznatu po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, smještenu na Rambli. Prošetat ćemo do Kolumbova spomenika koji je visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. Slobodno vrijeme. Svakako preporučamo posjet jednom od najvećih europskih Akvarija. U poslijepodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Španjolsko selo (Pueblo Español), gdje se na 49 000 m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu « Magične fontane », čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Noćenje.

3
3

BARCELONA

Doručak. Slobodno vrijeme ili nastavak fakultativnog izleta, pješice i javnim prijevozom do Parka Güell, remek-djela Antonija Gaudíja (dio Unescove svjetske baštine), jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. U nastavku predlažemo posjet mističnom Gaudijevom remek djelu, crkvi Sagrada Familia. U slobodno vrijeme preporucujemo da posjetite čuveni stadion FCI Barcelone, Camp Nou. Za sve one koji se žele opustiti tu je predivna Barceloneta gdje možete uživati u fantastičnoj atmosferi. Povratak u hotel. Slobodna večer za vlastite programe ili večera uz flamenco ( preporuka uz doplatu). Noćenje.

4
4

BARCELONA I MADRID

Slobodno vrijeme za istrazivanje Barcelone ili fakultativni odlazak u Madrid. Rani odlazak vozom iz Barcelone za Madrid - cca 2:30 min voznje. Po dolasku u Madrid slijedi pješački razgled glavnog grada Spanije. Vidjet ćemo Gran Vía ili “Veliki put”, jedna od najživahnijih i najpopularnijih gradskih ulica-Plaza España, trg na kojem je smješten spomenik Cervantesu ili kovima iz njegovog poznatog romana, “Bistri vitez Don Quijote od Manche” , Kraljevska palata, rezidencija španjolskih kraljeva - Plaza Oriente – Puerta del Sol, “Sunčana vrata”, glavni gradski trg, tačka gdje počinje tzv. nulti kilometar u Španiji - Plaza Cánovas del Castillo s Neptunovom fontanom. Slobodnio vrijeme. Povratak u Barcelonu. Noćenje

5
5

BARCELONA - PODGORICA -SARAJEVO

Doručak, odjava iz hotelskih soba. Planirano vrijeme odlaska na aerodrom je u 05:30. Po dolasku na aerodrom, prijava na let. Let za Podgoricu je u 07:55. Planrano vrijeme dolaska u Podgoricu je u 10:25. nakon ćega slijedi voznja prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim vecernjim satima.

Nema raspoloživih polaska

Rezerviši svoj odmor

1. Odaberite polazak

noćenja
KM --

Cijena ukljućuje

 • AVIO KARTE NA RELACIJI PODGORICA - BARCELONA - PODGORICA  SA PRIPADAJUCIM TAKSAMA
 • TRANSFER OD SARAJEVA DO AERODROMA U PODGORICI
 • TRANSFER OD AERODROMA U BARCELONI DO HOTELA U BARCELONI
 • 4 NOCENJA SA DORUCKOM U HOTELU ibis Styles Barcelona City Bogatell ILI SLICNOM U BARCELONI
 • ORGANIZACIJA PUTOVANJA
 • PRATIOC PUTOVANJA

Cijena ne ukljućuje

 • FAKULTATIVNI IZLETI I EVENTUALNE ULAZNICE U MUZEJE I OBJEKTE OD INTERESA ( OBILAZAK BARCELONE - 2 DNEVNI - GRADSKIM PREVOZOM - 35€ uLAZNICE ZA PARK GUELL ) cca. 10€) i  SAGRADA FAMILIA (cca 26€) - nisu ukljucene u cijenu izleta / CAMP NOU - samostalni odlazak  / Madrid - 130€ - karta za voz i vodić.
 • DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU - 220 KM
 • PUTNIČKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SA POKRICEM COVIDa - 12 KM/30KM

Napomena

NAPOMENA: Ukoliko je proslo vise od 270dana od posljednje vakcine protiv COVIDa, onda mozete putovati sa Antigenim testom - to su trenutna pravila.